iasi, romania, homemade, soaps, cosmetics


Monday, May 21, 2012

Calendula soap / Sapun de galbenele

I'm making soap! For this one I used olive oil, coconut oil, palm oil and castor oil. I decided to decorate it with marigold petals and used just a hint of tea tree essential oil for fragrance.

For now it's too fresh and cannot be used before 6 weeks, but I was just dying to show it to you.

[M-am apucat de facut sapun! Pentru acesta din poza am folosit ulei de masline, de palmier, de cocos si de ricin. I-am adaugat si cateva petale de galbenele care decoreaza frumos si exfoliaza delicat, si l-am parfumat foarte discret cu ulei esential de arbore de ceai. 
Deocamdata e prea proaspat ca sa poata fi folosit, dureaza intre 4 si 6 saptamani sa se matureze, dar muream de nerabdare sa vi-l arat.]

4 comments:

  1. m-ai dat pe spate, ca sa zic asa :-)
    bravo, imi place cind vii cu ceva nou, succes!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. sint uimita si incintata si de faptul ca am nimerit din prima cele 2 cuvinte abracadabrante, care permit comentariului sa plece unde trebuie :)))))))))))))))))))
    sper sa am noroc si de data asta!

    ReplyDelete
  3. :)) vai ce simpatica esti, mai ales cu al doilea comment. Multumesc mult pentru aprecieri... sper ca sapunul sa arate si peste o luna tot asa de apetisant. Mai am unul cu menta si cafea pe care chiar l-am taiat ca din drujba, mi-a fost rusine sa-l pozez... dar imi fac eu curaj ;)

    ReplyDelete
  4. comentezi ?!!! :))))))))))))))
    hihihi! drujba era la moda pe vremea mea, ca era cu traiasca drujba romano-sovietica :D
    accluurn mulllyths

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *