iasi, romania, homemade, soaps, cosmetics


Saturday, December 29, 2012

Last pieces / Ultimele bucăți

Printre ultimele bucăți de săpun rămase pe anul acesta, niște săpunele pentru bebe-ștrumfi și vreo două bucăți de exfoliante cu cafea. Mi-a plăcut mult să le ambalez cu resturi de ambalaj găsite prin casă, primite în dar, vechi de cine știe când. Eh, stăm prost noi românii la capitolul ambalaje :(.

Nu vreți să știți prin ce peripeții am trecut ca până la urmă să nu primesc o comandă de ambalaje pe care mi le-am dorit foarte tare. Între timp, caut un furnizor mai serios ... Bineînțeles, acestea din imagine vor lua calea unor cadouri;)

4 comments:

  1. esti eco per total, produse si ambalaje:)
    reciclarea si ecologia vor fi, intuiesc, cuvinte de ordine in viitorul imediat. in plus, cunosc si eu placerea de a refolosi un ambalaj, de a-i gasi o noua intrebuintare. zilele astea regretam o gramada de sticle aruncate:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai sunt eco pentru ca stric intr-o clipa ce altii nu s-au indurat atata timp :) Multumesc mult de daruri!

      Delete
  2. Ma bucur ca mai sunt persoane care nu arunca ambalajele de la cadourile primite!
    Sa stii ca arata f bine 'noile ambalaje'!
    In caz ca nu ne mai auzim, iti doresc un Revelion calduros!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, Natalia. Cel putin cel cu lumanarele l-am primit de la Anca ieseanca, care comenteaza mai sus si nu mai stiu cati ani a zis ca are, dar ma mir sincer ca nu s-a dezintegrat in mana mea la impachetat. Iti doresc si eu tie un an bun cu multe bucurii si petrecere frumoasa la trecerea dintre ani:)!

      Delete

Contact Form

Name

Email *

Message *