iasi, romania, homemade, soaps, cosmetics


Monday, May 11, 2015

Noutăți/New stuff

Hydrating and refreshing lotion for your feet (cremă emolientă și răcoritoare pentru tălpi). Observați ușoara nuanță albastră - o urmă de pigment mineral ultramarine (CI 77007), pentru că la picioare ne permitem un mic exces estetic. Cu uleiuri esentiale răcoritoare de mentă, lavandă și eucalipt, cu nelipsitele emoliente (unt de shea, lanolină) și hidratante (glicerină, uree) și un emulsifiant special pentru emulsii hidratante cu texturi foarte plăcute - sucrose stearate.

Cleanser cremos cu sodium coco sulfate, o tensidă solidă versatilă din care se pot face atât șampoane solide cât și șampoane gel sau cleansere. După o rețetă furnizată de Anca A. (Din păcate nu vă pot da link, pentru că Anca nu are momentan unul).
Săpun delicios pentru copilași și nu numai, cu ceară de albine, miere, și absolut de vanilie. Culoarea închisă se datorează vanilinei. În noile forme cu albinuțe :)
Ulei uscat pentru contur de ochi, cu active antirid și antiiritante.
Și un caiet de rețete minunat, handmade, cadou de la Delia S., pe care abia acum m-am îndurat să-l încep.

În afară de caiețel bineînțeles, produsele au fost vândute la bazarul solidar RomSoft, iar bănuții donați în totalitate pentru Fondul Științescu! Mulțumiri colegilor, cu ajutorul cărora am mobilizat și eu o mică sumă pentru acest proiect. :)

No comments:

Post a Comment

Contact Form

Name

Email *

Message *