iasi, romania, homemade, soaps, cosmetics


Thursday, November 22, 2012

Swapped soap / Săpun din vecini

Am primit două săpunuri naturale printre care și pe acesta cu lapte de capră, pe numele lui Rosa, de la posesoarea blogului Săpunuri Naturale, Alexandra. Nu am avut însă răbdare să-l pozez întâi și după aia să îl folosesc, așa că la acest moment micuțul se prezintă așa cum îl vedeți.

Oricum, cred e un răspuns bun pentru cei care tot întreabă dacă săpunurile naturale fac clăbuc, sau dacă se pot mânca :-). Eu zic că poza vorbește de la sine despre cât de cremos și fin e săpunul, mai mult nu rămâne decât să încercați pe pielea proprie. Eu mă duc să caut niscaiva lapte de capră :).

2 comments:

  1. Din poza asta nu prea s-ar zice ca face spuma... :D Are doar o bula, :D))

    ReplyDelete
  2. Lasa, nu mai fi modesta ca stii si tu ce bule face:) Plus ca bulele sunt efemere, se sparg repede, iar sapunelul o sa se consume si el repede, noroc ca-l am si pe celalalt, ii vine randul acusi :P Apropo, am uitat sa iti multumesc si pe aceasta cale pentru cadoul parfumat:) postul asta l-am scris pe la 6 dimineata, eram cam adormita, nici nu era bine lumina afara, asa ca am folosit lumina de blitz ca sa se vada clabucii:):) Ca sa nu mai zic ca a fost apreciat si de capul familiei, persoana foarte pretentioasa in ceea ce priveste sapunul, nu zic mai multe sa nu se spuna ca dau din casa =))

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *